Villa Vengetind - all inclusive

Vil du ha en annerledes overnatting for deg og gjengen? Vi startet Villa Vengetind i 2013 med et mål om å skille oss ut fra mengden. Litt hotell, litt motell, litt hyttetur. Villa Vengetind er en stor villa fra 30-tallet med mange små sjarmerende rom, som nå er gjort om til gjestehus for fjellfolk. Folk trives, folk føler seg hjemme og folk kommer tilbake til oss. Vi er under stadig utvikling. i 2016 utvidet vi kapasiteten fra 10 til 20 senger og to store stuer med langbord. Snart kommer 3 nye bad i kjelleren samt utendørs badstu.

Sjekk hva bloggeren Elisa Røtterud skriver om oss i SAS-magasinet Scandinavian Traveler april 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Matti Bernitz

Fra kjøkkenet serverer vi nydelig hjemmelaget mat til alle måltider og vi har håndplukket et utvalg av lokal øl og gode viner til maten. Husets hjerte er rundt langbordet på kvelden, hvor man deler erfaringer fra dagen. Huset er pusset opp til dagens standard, samtidig som vi har bevart den gamle sjelen med resirkulerte materialer, hjemmelagd langbord og gamle møbler. Sengene fra Wonderland kombinert med utsikt til favorittfjellet, sikrer en god nattesøvn.

Vi har trådløs Wi-Fi i hele huset, i tillegg til storskjerm for bedrifter som ønsker kurs og konferanse. I kjelleren har vi tørkerom, utstyrsrom og ski- og sykkelverksted. Til sommersesongen 2017 lager vi et stort langbord i hagen for uteservering, med bygdas aller beste utsikt og solforhold!

Vertskapet er bosatt på småbruket Øvre Åsen, kun 200 meter fra Villa Vengetind.
 
 
 
 
Foto: Lars Schneider

Send oss en forespørsel i dag:

*
*
*
*